Bag Quinoa med Malby mix.
Vælg en af opskrifterne og varier med andre frø eller nødder.
Quinoa Boller med Mandelmel, Gule Hørfrø, Sesamfrø og 10 g Olie
1 brev Malby mix, 30 g.
200 g quinoaflager
50 g mandelmel
100 g gule hørfrø
30 g sesamfrø
10 g kokosolie eller rapsolie
Salt efter smag, ca. 5 g.
600 g lunkent vand.
Bland de tørre ingredienser og tilsæt lunkent vand og olie. Rør det sammen.
Sæt som boller på bagepapir på bagepladen.
Lad hæve et lunt sted ca. ½ time.
Bag 30 minutter ved 170 grader, gerne varmluft.
Afkøles på bagerist.
Quinoa Boller med Mandelmel, Gule Hørfrø, Sesamfrø og 25 g Olie
Der er 25 g olie i dejen og bollerne er bare sat på pladen med en ske – ikke formet runde.
1 brev Malby mix, 30 g.
200 g quinoaflager
50 g mandelmel
100 g gule hørfrø
30 g sesamfrø
25 g kokosolie eller rapsolie
Salt efter smag, ca. 5 g.
600 g lunkent vand.
Bland de tørre ingredienser og tilsæt lunkent vand og olie. Rør det sammen.
Sæt som boller på bagepapir på bagepladen rør ikke ved bollerne efter at de er sat på pladen.
Lad hæve et lunt sted ca. ½ time.
Bag 30 minutter ved 170 grader, gerne varmluft.
Afkøles på bagerist.
Quinoa Boller med Græskarkerner, Gule Hørfrø, Sesamfrø, Nigellafrø og 25 g Olie
Der er tilsat 25 g olie i dejen og bollerne er bare sat på pladen med en ske – ikke formet runde.
1 brev Malby mix, 30 g.
200 g quinoaflager
50 g græskarkerner
100 g gule hørfrø
30 g sesamfrø
1o g nigellafrø
25 g kokosolie eller rapsolie
Salt efter smag, ca. 5 g.
600 g lunkent vand.
Bland de tørre ingredienser og tilsæt lunkent vand og olie. Rør det sammen.
Sæt som boller på bagepapir på bagepladen rør ikke ved bollerne efter at de er sat på pladen.
Lad hæve et lunt sted ca. ½ time.
Bag 30 minutter ved 170 grader, gerne varmluft.
Afkøles på bagerist.