Lækre quinoa boller med sesamfrø
Quinoa boller eller brød med gule hørfrø og sesamfrø
Brug quinoamel eller quinoafrø kværnet til mel i kaffekværn
quinoa 200 g
gule hørfrø 100 g
sesamfrø 50 g
salt 4,5 g
30 g malbymix. (1 brev malby mix)
600 g lunkent vand (2dl kogende vand + koldt vand til 600 g i alt)
quinoa 200 g
gule hørfrø 100 g
sesamfrø 50 g
salt 4,5 g
30 g malbymix. (1 brev malby mix)
600 g lunkent vand (2dl kogende vand + koldt vand til 600 g i alt)
Bland de tørre ingredienser. Bland vandet i. Blandingen tykner af sig selv.
Fyld dejen i en brødform f.eks. Blomsterbergs 13×26 cm.
Lad dejen hæve i 1 time.
Sæt i varm ovn,
bag ved 170 grader varmluft i 1 time.
Tag brødet ud af formen
Afkøles på en bagerist.
Velegnet til frysning. Skær i skiver før frysning. Frys som helt brød.
Skiverne skilles ad, mens brødet er frosset.
Lad dejen hæve i 1 time.
Sæt i varm ovn,
bag ved 170 grader varmluft i 1 time.
Tag brødet ud af formen
Afkøles på en bagerist.
Velegnet til frysning. Skær i skiver før frysning. Frys som helt brød.
Skiverne skilles ad, mens brødet er frosset.
Boller af samme dej, 10 stk.
Dejen fyldes i 9 cm. bageringe eller 9 cm. muffinsforme.
Hævetid ½ time. Sæt i varm ovn og bag ved 170 grader varmluft i ½ time.
Afkøles på bagerist.
Afkøles på bagerist.
Velegnet til frysning. Flæk bollerne før frysning, frys som hele boller.