Havre boller med hel quinoa og hirseflager
Ingredienser
150 g havremel
120 g hirseflager
50 g hel quinoa
30 g malby mix ( 1 brev)
1 tsk salt
30 g olie f.eks rapsolie
½ L lunkent vand
1 spsk (15 ml) æbleeddike
Bland 5 g (1 tsk.) salt i melet.
Tilsæt 30 g olie og 1 L vand.
Pisk vand og olie i melet med et piskeris,
brug en grydeske til at ælte dejen med, når dejen bliver tyk.
Dejen deles i 4 og hver del formes til 2 boller, som sættes på bagepapir på bagepladen.
Læg et fugtet klæde over bollerne og lad dem hæve lunt i i 30 minutter
Tænd ovnen på 180 grader, så den er varm, når bollerne skal i ovnen.
Sæt pladen med bollerne midt i ovnen og bag bollerne i 30 – 35 minutter.
Tag bollerne ud af ovnen og lad dem afkøle på en bagerist.