62 21 13 78info@malbymix.dk
Malby Mix
Malby Mix
Glutenfri bagning
  • Forside
  • Om Malby Mix
  • Sådan gør du
  • Bestilling
  • Opskrifter
  • Kontakt
 
  • Forside
  • Om Malby Mix
  • Sådan gør du
  • Bestilling
  • Opskrifter
  • Kontakt
Kager, UncategorizedAf Jytte Malby

Ingefærkager

 

100 g sukker

150 g lys sirup

150 g smør

5 g (ca. 2 tsk.)   ingefær

5 g fintrevet frisk ingefær

100 g mandler (skal ikke smuttes) malet fint i krydderikværn mandelmel kan også bruges

285 g Havremel

1 brev (30 g) malby mix

10 g bagepulver

 

Sukker, sirup og smør varmes til kogepunktet i en gryde. De kværnede mandler tilsættes .

Lad det afkøle lidt og tilsæt ingefærpulver og frisk ingefær.

Havremel, malby mix og bagepulver sigtes sammen og blandes i mens det endnu er varmt.

Det hele æltes sammen og deles i fire portioner, som efter afkøling rulles til 4 pølser ca. 12 cm lange.

Pølserne lægges i køleskabet.  Den bløde dej rulles let en gang imellem, så pølserne bliver runde. Dejen

afkøles i køleskabet helst til næste dag.

Når pølserne er kolde og faste skæres de i ca. 4 mm tynde skiver og lægges på bagepapir på bagepladen.

Dejen flyder næsten ikke ud, så skiver fra én pølse passer til en bageplade.

Sættes midt i 170 grader varm ovn og bages 7 minutter.

Tag kagerne ud af ovnen og lad dem stå på den varme bageplade mens de køler af. Når Kagerne er kolde

lægges de på bageristen. Kagerne lægges i en tæt beholder når de er helt kolde.

 

Print Friendly, PDF & Email
Related posts
Boller af quinoamel med valnødder, gule hærfrø og sesamfrø
31. marts 2017
Pærekage
19. september 2016
Chokoladekage
10. september 2016
Skriv en kommentar

Annuller svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit

Opskrifter, tips & tricks
  • Quinoa er Superfood
    11. august 2017
  • Boller af quinoamel med valnødder, gule hærfrø og sesamfrø
    31. marts 2017
  • Pizza med Ramsløg
    25. marts 2017
Bund